BRUCOVANJE 2019

By 20 septembra, 2019 18 oktobra, 2019 Pretekli dogodki

Novo šolsko leto se je na žalost že začelo, študijsko leto se pa vztrajno približuje. ?

Z vsakim novim študijskim letom pa nekateri postanejo BRUCI. Da pa bo našim brucom lažje vstopiti v študentsko obdobje bomo v petek, 11.10., v KUD Poljane pripravili BRUCOVANJE s pravimi brucovskimi igrami ?

Prijava za bruce je potrebna in je BREZPLAČNA‼️? Potrebuješ le uradno potrdilo o vpisu v prvi letnik fakultete. Ob prijavi prejmeš zastonj vstopnino za večerno rajanje, ”Zadnjo večerjo” in BRUC majico.

Za prijavo piši na:
➡kspd.info@gmail.com✅

Začetek programa za novopečene bruce se bo začel ob 18h v gostilni Na Vidmu.? Preizkušnja kompetenc naših brucov pa se bo preverjala ob 20h v dvorani KUD Poljane. ?

GLAVNE INFORMACIJE‼️ :
➡Začetek brucovskih iger ob 20ih.
➡PIVO 2€
➡Pokušina Absolut mixt
➡Vstopnina 3€ (za člane KŠPD je vstop brezplačen?)

Vpis v klub je za vsakega dijaka in študenta popolnoma brezplačen. Za vpis potrebuješ le original potrdilo o vpisu in izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo dobiš pri nas v klubu. Vpis v KŠPD na vhodu ne bo možen zaradi morebitne gneče.

Za informacije kdaj bodo uradne ure kluba, spremljaj naš Facebook in Instagram profil ?

Večer nam bodo popestrili trije DJi ⚠:

– Prvi je MATTIAS iz štajerskega konca. S svojo energičnostjo je bil prisoten v že več kot 30-ih klubih, kjer je utrujal glasilke tisoče in tisoče ljudem.. Opazili so ga pa tudi tuji organizatorji, kar mu je pomagalo da se je začel uveljavljati v tujini. Konkretneje, lani je premierno nastopil na enem izmed največjih hrvaških elektronskih festivalov, Forestland, poleti pa je že drugo leto zapored z agencijo Mondial Travel osvajal klube po Grčiji- Letošnje leto pa je nastopil tudi na več festivalih kot so DMK: Lake Fest, Hi Festival in celo v slovitih Zrčah.

– Drugi ustvarjalec pa je nam malce bolj poznan iz nam najbližje diskoteke Studenec (Zelena), prav tako pa ga lahko poslušamo na radiu Salamon, to je Johhan DJ.

– Tretji ustvarjalec ARCO prihaja iz Ljubljane. Letos ga je na Grškem otoku Krf poslušalo preko 4000 mladih maturantov najbolj znanih klubih na otoku kot so Pazuzu beach bar, Club 54 in Club Loco.

Se vidimo‼️