Timing Poljane išče nove moči

Si želiš opravljati zanimivo občasno delo na področju organizacije športnih prireditev?

Pridruži se časomerilski ekipi Timing Poljane!

Vabimo te, da se nam pridružiš kot sodelavec športne časomerilske ekipe Timing Poljane. Gre za občasno delo, predvsem ob vikendih, zahtevnost in raznovrstnost dela pa sta odvisna od tvojih znanj in interesov.

Mogoča področja dela:Pomoč pri meritvah
Delo s časomerilskimi napravami
Obdelava rezultatov z računalniškimi programi
Vodenje meritev na posameznih tekmovanjih
Koordinacija meritev in točkovanje na serijah tekmovanj (teki, smučarski teki, kolesarstvo)
Spletni marketing (Facebook, spletne strani, YouTube, mailing …)
Trženje športnih prireditev (sponzorstva)
Fotografija
Pomoč pri koordinaciji serij tekmovanj (serija Gorenjska, moj planet)

Zaradi dela ob vikendih je delo še posebej primerno za študente in dijake, zelo dobrodošli pa ste tudi starejši.

Za sodelovanje z nami ni potrebno posebno predznanje, saj nove sodelavce postopno uvajamo skozi delo na posameznih tekmovanjih. Od vas pričakujemo odgovornost in natančnost. Dobrodošla znanja: Excel, računalniška in telekomunikacijska omrežja, programiranje, spletni marketing, trženje, izkušnje z vodenjem projektov.

Zaradi lažje organizacije dela iščemo predvsem sodelavce z območja Poljanske doline in Škofje Loke. Z vidika dinamičnosti, širine dela in sledenja tehnološkim trendom Timing Poljane zagotovo ponuja eno najbolj zanimivih zaposlitev v Poljanski dolini, v marsikakšnem pogledu pa kot ena največjih slovenskih časomerilskih ekip pomagamo orati ledino tudi na slovenskem nivoju.

Ob svojem delu se boš po različnih slovenskih krajih srečeval/a z rekreativnimi in profesionalnimi športniki, predstavniki lokalnih skupnosti, športnih in turističnih organizacij, ter predstavniki nacionalnih športnih zvez.

Letno smo s svojimi storitvami prisotni na približno 70 rekreativnih in kategoriziranih športnih prireditvah v Sloveniji, občasno pa tudi na Hrvaškem. V sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije pokrivamo vse uradne slovenske tekme v smučarskem teku, več let pa smo merili tudi slovensko tekmo kontinentalnega pokala v tem športu. Poleg meritev in točkovanja na domačem kolesarskem Pokalu polanskih puklov smo več kot desetletje skrbeli za tovrstne storitve na Gorenjskem pokalu v rekreativnih tekih in Primorskih pokalnih tekih. Ob preobražanju tega področja danes postavljamo trende s koordinacijo serije tekov Gorenjska, moj planet(www.gorenjska-mojplanet.si). V sodelovanju s Smučarskim klubom Alpetour skrbimo za meritve na sindikalnih tekmovanjih na smučišču Stari vrh. Med drugim smo z meritvami sodelovali na maratonu v Dubrovniku in poslovnem teku v Zagrebu. Več o tekmah, na katerih smo prisotni, si lahko pogledate na koledarju in rezultatih na strani www.timingpoljane.si.

Pri svojem delu na zahtevnejših množičnih tekmah uporabljamo vrhunski sistem za merjenje s čipi Jaguar, ameriškega proizvajalca Innovative Timing Systems, ki se trudi biti najinovativnejši svetovni proizvajalec tovrstne opreme z vidika celostne informacijske podpore tekmovanjem in prikaza rezultatov. Za merjenje smučarskih tekem uporabljamo prav tako vrhunsko opremo za merjenje smučarskih tekem, avstrijskega proizvajalca Alge Timing, ki jo lahko vidite tudi na tekmah najvišjega nivoja. Sodelujemo s prodorno hrvaško časomerilsko ekipo Stotinka Timing, katere spletno aplikacijo (www.timing.si) prav tako uporabljamo pri meritvah.

Oglej si naše spletne strani

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.